Onze diensten

Bij Frijters Automaterialen bieden we een breed scala aan diensten om aan al je automotive behoeften te voldoen. Van het leveren van hoogwaardige onderdelen tot professioneel onderhoud en reparaties in onze RDW-erkende garages. Wij zorgen ervoor dat jouw voertuig veilig en betrouwbaar blijft, ongeacht het type of merk. Ontdek hieronder ons uitgebreide dienstenaanbod.

Onze diensten

1. Garagebedrijf

Onze RDW-erkende garagebedrijven zijn uitgerust met moderne apparatuur en ervaren monteurs die zorgen voor onderhoud en reparatie van alle automerken. Of het nu gaat om een grote beurt, een APK-keuring, of specifieke reparaties.

3. Automaterialen

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige auto-onderdelen voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu op zoek bent naar remschijven, filters, accu's of ruitenwissers, wij hebben het in huis.

2. Kentekenplaten

Als officieel erkend RDW-bedrijf produceren we kentekenplaten volgens de geldende richtlijnen. Wij bieden zowel standaard als luxe kentekenplaten, zodat je altijd een passende keuze kunt maken.

4. Airrex Kachels

Naast automaterialen en garagewerk bieden we ook verwarmingsoplossingen. Onze Airrex kachels zijn energiezuinig en milieuvriendelijk, ideaal voor het verwarmen van grote ruimtes zoals werkplaatsen en magazijnen.