Airrex kachels

Bent u op zoek naar een betrouwbare, energiezuinige manier om grotere ruimtes te verwarmen? De AIRREX infrarood kachels bieden precies dat. Deze innovatieve kachels zijn ontworpen om grote ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, showrooms en garages, snel en efficiënt te verwarmen zonder de nadelen van traditionele verwarmingssystemen.

AIRREX Infrarood Kachels: De Perfecte Oplossing voor Efficiënte en Stille Verwarming

Duurzaam en Kosteneffectief

De AIRREX infraroodkachels werken op verschillende brandstoffen zoals diesel, biodiesel en rode diesel, wat flexibiliteit biedt in gebruik. Met een verbruik van slechts 2,5 liter brandstof per dag zijn deze kachels uitzonderlijk zuinig. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch voordelig voor langdurig gebruik.

Stille, Reukloze Warmte

Een van de grootste voordelen van de AIRREX infrarood kachels is dat ze geen verbrandingsgeuren produceren. Dit betekent dat u kunt genieten van schone, comfortabele warmte zonder de hinder van onaangename luchtjes. Bovendien zijn deze kachels bijzonder stil, met een geluidsniveau van slechts 48 dB – ideaal voor ruimtes waar een rustige omgeving vereist is.

Geen Ventilator of Afvoer Nodig

Dankzij de geavanceerde infraroodtechnologie is er geen ventilator nodig, wat betekent dat er geen stof of andere deeltjes door de lucht worden verspreid. Dit maakt de kachels perfect voor gevoelige omgevingen waar luchtkwaliteit belangrijk is. Daarnaast is er geen afvoersysteem nodig, wat de installatie en het gebruik eenvoudig en probleemloos maakt.

Airrex kachels

Voor Grote Ruimtes tot 2000 m³

De verschillende modellen van de AIRREX kachels zijn geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot wel 2000 m³, waardoor ze perfect zijn voor grote industriële omgevingen, werkplaatsen of andere commerciële ruimtes.

Dankzij de geavanceerde infraroodtechnologie wordt de warmte niet alleen naar de lucht gestuurd, maar direct naar objecten, vloeren en muren in de ruimte. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, zonder dat koude zones ontstaan.

Warmte op Maat

De temperatuur is nauwkeurig instelbaar van 0°C tot 40°C, wat u volledige controle geeft over het binnenklimaat. Of het nu gaat om een koude winterdag of een ruimte die slechts lichte verwarming nodig heeft, de AIRREX kachels passen zich moeiteloos aan uw wensen aan.

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en informatie over onze diensten. We horen graag van je!

Kom langs

Rucphensebaan 40, 4714 RE Sprundel

Contact formulier