0165-382884

Garagebedrijf Rucphen

Garagebedrijf Rucphen

Niet alleen verkoopt Frijters Automaterialen verschillende losse auto onderdelen en auto accessoires, ook zijn wij een erkend garagebedrijf. Op onze werkplaats werkt een groot aantal goed opgeleide allround technici. Zij kunnen u onder meer helpen met het oplossen van problemen met uw voertuig, of het herstellen van beschadigingen. De apparatuur waarmee wij werken maakt het mogelijk om de informatie uit moderne boordcomputers te halen. Op basis van deze informatie kunnen we voor een vakkundige reparatie zorgen. Niet alleen wordt deze reparatie op professionele wijze voor u uitgevoerd, ook zorgen we dat nieuwe problemen voorkomen worden. Dit doen we door ook naar de staat van andere auto onderdelen te kijken. Voor welke werkzaamheden aan uw auto kunt u de hulp van ons Garagebedrijf Rucphen goed gebruiken?

Garagebedrijf Rucphen

Garagebedrijf Rucphen

Ervaren en professioneel garagebedrijf

Ons garagebedrijf helpt al sinds 1967 bij het repareren van kapotte auto’s en het herstellen van beschadigingen. Deze ervaringen zetten wij ook vandaag de dag nog in, om u van een professionele en vakkundige uitvoering bij werkzaamheden te kunnen voorzien. Naast de reparaties en herstelwerkzaamheden die wij uitvoeren, verkopen we losse auto onderdelen en auto accessoires. Denk bijvoorbeeld aan lakken, autobanden, velgen, koelvloeistof, stuurdelen, enzovoorts. Deze producten worden door verschillende bekende en gerenommeerde bedrijven geproduceerd. Denk aan ATE, Beru, Sachs, Conti, Hella, Motip, Philips en SWF. Zo bent u verzekerd van kwaliteit!

Nieuwe kentekenplaat bestellen

Wanneer u onlangs een nieuwe aanhangwagen, een vouwwagen of een caravan gekocht heeft, wilt u wellicht een nieuwe kentekenplaat bestellen. Een nieuwe kentekenplaat bestellen kan bij Frijters Automaterialen. Wij zorgen dat u uw nieuwe kentekenplaat snel in huis heeft.

Garagebedrijf voor een grote- en kleine beurt

U kunt ons meer bij ons garagebedrijf terecht voor het laten uitvoeren van een grote- of kleine beurt. Tijdens een kleine beurt vervangen we uw oliefilter en olie. Ook bekijken we de overige vloeistoffen in uw auto en vullen deze waar nodig bij. In het geval van een grote onderhoudsbeurt lopen we naast bovenstaande punten ook andere onderdelen na. Waar we slijtage aan uw auto onderdelen opmerken, zullen we deze onderdelen direct vervangen. Zo kunnen we problemen met uw auto op voorhand voorkomen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.