0165-382884

Auto onderdelen Sprundel

Auto onderdelen Sprundel

Elk onderdeel van een auto is essentieel voor het geheel. Dus verkopen wij alleen topkwaliteit onderdelen en gereedschappen van de beste A-merken. Houd uw auto in optimale conditie door de juiste materialen te plaatsen en te onderhouden met het ruime assortiment onderhoudsroducten zoals poets en waxen.

67.jpg (770×400)

Merken als; Ate, Beru, Sachs, Conti , Hella, Motip, Philips en SWF horen tot ons uitgebreid assortiment.

Frijters Automaterialen bestaat al sinds 1967 en heeft alle onderdelen en gereedschappen op voorraad,

Want niet alleen de ‘doe ’t zelver’ koopt bij Frijters, ook de vakgarage weet ons te vinden.Bovendien kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste onderdelen voor uw auto. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor nieuwe kentekenplaten.

Werkplaats

Onze goed opgeleide allround technici weten alles van het onderhoud of reparatie van elke auto, of lichte bestelwagen. Dankzij de nieuwe testapparatuur kunnen wij zelfs moderne boordcomputers in auto’s uitlezen en bent u verzekerd van een perfecte reparatie.

Onderhoud
Voor het onderhoud van uw auto kunnen we een onderscheid maken van een grote- en de kleine beurt. Jaarlijks onderhoud aan uw auto is gewenst om uw auto in optimale conditie te houden. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt het oliefilter en olie vervangen. Verder zullen de overige vloeistoffen worden gecontroleerd en de auto op een aantal inspectiepunten worden nagekeken.

De grote onderhoudsbeurt wordt uiteraard ook de olie vervangen, maar daarnaast worden ook remmen schoongemaakt en gecontroleerd, filters bekeken, gecontroleerd en indien volgens het onderhoudsschema van uw auto nodig vervangen. Zo kunt u denken aan bougie’s, mulitriemen alles afhankelijk van uw onderhoudsschema van de auto. Iedere fabrikant levert van uw auto een onderhoudschema bij uw auto in het zogenaamde onderhoudsboekje worden deze bijgehouden zodat u altijd een overzicht heeft van het te plannen onderhoud aan uw auto.

Daarnaast doen wij de APK keuring inclusief roet- en 4 gasmeting. Dus ook uw diesel is bij ons in goede handen.

Auto onderdelen Sprundel? Maak een afspraak 0165-382884 of info@frijtersautomaterialen.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.