like onze pagina en maak kans op een jaar lang gratis Motorolie.
0165-382884

Wintercheck auto Sprundel

U zoekt een autobedrijf voor u wintercheck? Wintercheck auto Sprundel, dan bent u bij Frijters te Sprundel aan het juiste adres.  Het winterseizoen is aangebroken. Wordt het een kwakkelwinter, of moeten we rekenen op sneeuw, ijs en gladheid? Wat het ook wordt, u doet er verstandig aan om uw auto  een Wintercheck te laten ondergaan.Bij Frijters te Sprundel wordt tijdens de wintercheck wordt jouw auto gecontroleerd op 20 essentiële punten. Met de winter voor de deur is het prettig om te weten dat jouw auto volledig gecheckt is. Afspraak maken? Klik dan hier voor meer info.

Fotolia_34910495_XS.jpg (333×360)

Ook Winterbanden naast de wintercheck auto Sprundel!
Banden speciaal voor de winter hebben een ander profiel en zijn gemaakt van een zachtere rubbersoort, zodat de banden ook bij koud weer en in de sneeuw nog goed grip op de weg houden. Winterbanden verhogen zo de veiligheid op de weg bij temperaturen onder de 7 graden.

Frijters Automaterialen verkoopt alle A-merken goedgekeurde winterbanden. Deze banden dragen het sneeuwvloksymbool, de M+S codering en hebben een E-keurmerk.

In Nederland moet een winterband minimaal 1,6 mm profieldiepte hebben. Bij minder dan 4 mm neemt de grip op de weg echter al sterk af en bij minder dan 2 mm is er geen verschil meer met een normale zomerband. Niet voor niets adviseert de ANWB en de Consumentenbond (en wij ook) dus om winterbanden te vervangen als het profiel minder dan 2-4 mm is.

Dus Wintercheck auto Sprundel? Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, vul dan het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zullen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!