like onze pagina en maak kans op een jaar lang gratis Motorolie.
0165-382884

Automaterialen

Op zoek naar dat ene onderdeel voor uw auto of lichte bestelauto? Bezoek onze automaterialen shop.

Garagebedrijf

Uw garagebedrijf in de omgeving Breda, Zundert en Sprundel in Noord-Brabant.

RDW erkend

RDW erkend voor kentekenplaten en APK

Garagebedrijf

Werkplaats

Onze goed opgeleide allround technici weten alles van het onderhoud of reparatie van elke auto, of lichte bestelwagen. Dankzij de nieuwe testapparatuur kunnen wij zelfs moderne boordcomputers in auto’s uitlezen en bent u verzekerd van een perfecte reparatie.

Onderhoud
Voor het onderhoud van uw auto kunnen we een onderscheid maken van een grote- en de kleine beurt. Jaarlijks onderhoud aan uw auto is gewenst om uw auto in optimale conditie te houden. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt het oliefilter en olie vervangen. Verder zullen de overige vloeistoffen worden gecontroleerd en de auto op een aantal inspectiepunten worden nagekeken.

De grote onderhoudsbeurt wordt uiteraard ook de olie vervangen, maar daarnaast worden ook remmen schoongemaakt en gecontroleerd, filters bekeken, gecontroleerd en indien volgens het onderhoudsschema van uw auto nodig vervangen. Zo kunt u denken aan bougie’s, mulitriemen alles afhankelijk van uw onderhoudsschema van de auto. Iedere fabrikant levert van uw auto een onderhoudschema bij uw auto in het zogenaamde onderhoudsboekje worden deze bijgehouden zodat u altijd een overzicht heeft van het te plannen onderhoud aan uw auto.

Daarnaast doen wij de APK keuring inclusief roet- en 4 gasmeting. Dus ook uw diesel is bij ons in goede handen.