0165-382884

Kentekenplaten Oudenbosch

Kentekenplaten Oudenbosch

Frijters Automaterialen staat bekend in de regio als RDW erkend voor kentekenplanten o.a. voor de regio’s Sprundel, Roosendaal, Etten-Leur, Hoeven, Oudenbosch, Bosschenhoofd, Wernhout, Zundert, St WIllebrord, Rucphen en Schijf. Op onderstaande link kunt u uw aanvraag indienen.

Aanvraag formulier kentekenplaat

  • Aanvraag kentekenplaat
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarnaast kunt u terecht voor:

Automaterialen en auto accessoires

Elk onderdeel van een auto is essentieel voor het geheel. Dus verkopen wij alleen topkwaliteit onderdelen en gereedschappen van de beste A-merken. Houd uw auto in optimale conditie door de juiste materialen te plaatsen en te onderhouden met het ruime assortiment onderhoudsroducten zoals poets en waxen.

Merken als; Ate, Beru, Sachs, Conti , Hella, Motip, Philips en SWF horen tot ons uitgebreid assortiment.

Frijters Automaterialen bestaat al sinds 1967 en heeft alle onderdelen en gereedschappen op voorraad.

Werkplaats

Onze goed opgeleide allround technici weten alles van het onderhoud of reparatie van elke auto, of lichte bestelwagen. Dankzij de nieuwe testapparatuur kunnen wij zelfs moderne boordcomputers in auto’s uitlezen en bent u verzekerd van een perfecte reparatie.

Onderhoud, eigen werkplaats en APK keuring
Voor het onderhoud van uw auto kunnen we een onderscheid maken van een grote- en de kleine beurt. Jaarlijks onderhoud aan uw auto is gewenst om uw auto in optimale conditie te houden. Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt het oliefilter en olie vervangen. Verder zullen de overige vloeistoffen worden gecontroleerd en de auto op een aantal inspectiepunten worden nagekeken.

De grote onderhoudsbeurt wordt uiteraard ook de olie vervangen, maar daarnaast worden ook remmen schoongemaakt en gecontroleerd, filters bekeken, gecontroleerd en indien volgens het onderhoudsschema van uw auto nodig vervangen. Zo kunt u denken aan bougie’s, mulitriemen alles afhankelijk van uw onderhoudsschema van de auto. Iedere fabrikant levert van uw auto een onderhoudschema bij uw auto in het zogenaamde onderhoudsboekje worden deze bijgehouden zodat u altijd een overzicht heeft van het te plannen onderhoud aan uw auto.

Daarnaast doen wij de APK keuring inclusief roet- en 4 gasmeting. Dus ook uw diesel is bij ons in goede handen.

Kentekenplaten Oudenbosch? Maak een afspraak 0165-382884 of info@frijtersautomaterialen.nl